Zoals gewoonlijk laat meneer Gladwell me DENKEN

Zoals gewoonlijk laat meneer Gladwell me DENKEN

Het paradigma verschuift het feit dat we een steeds minder arbeidsintensieve beroepsbevolking worden. De banen die de afgelopen 60 jaar de beroepsbevolking vormden, eroderen snel; ze gaan naar die landen met minder geschoolde arbeiders die nog volop in ontwikkeling zijn. De beroepsbevolking van de Verenigde Staten moet zich aanpassen; we hebben geen keus. Op basis van dollar voor dollar kunnen we gewoon niet concurreren – dat kan geen kwaad – alleen de realiteit.

Ik heb onlangs het boek “What the Dog Saw” van Malcolm Gladwell uitgelezen. Zoals gewoonlijk laat meneer Gladwell me DENKEN. Ik hou van de titel van dit boek; hoewel, toen ik het voor het eerst hoorde, zei ik: “WAT?”

“What the Dog Saw” zorgt ervoor dat je de dingen anders bekijkt, nee het tegenovergestelde is een betere beschrijving, perspectief op de dingen die gebeuren en het leven in het algemeen en dat is wat we moeten doen; dingen vanuit het tegenovergestelde perspectief bekijken. “What the Dog Saw” is het tegenovergestelde van wat de trainer zag; we weten waarom de trainer dacht dat de hond iets deed, maar wat dacht de hond toen de keuze werd gemaakt? Uiteraard kunnen we deze niet achterhalen, maar de andere verhalen in het boek geven ons het nodige perspectief om te begrijpen.

Je opleiding bevorderen door te lezen is één ding dat je kunt doen en dat je het nodige perspectief kan geven om van de andere kant te kijken. Boeken en artikelen lezen die je buiten je comfortzone brengen en je horizon verbreden: dat kan. Het uitbreiden van uw kennisbasis is de sleutel tot uw groei en, naar mijn mening, de sleutel tot aantrekkelijkheid voor potentiële werkgevers, zakenpartners en zelfs klanten.

Meer dan ooit tevoren is je permanente educatie een cruciaal proces dat gecommuniceerd moet worden aan je toekomstige werkgever en niet mag ontbreken in je verhaal.

Tom Staskiewicz is een Social Networking Coach, consultant, trainer en spreker over het gebruik van LinkedIn, Twitter en Facebook om vacatures en nieuwe klanten te stimuleren. Tom heeft met bedrijven en individuen samengewerkt om hen te helpen hun merk te vestigen in de sociale netwerkomgeving. Als u op zoek bent naar ideeën en manieren om meer zaken en kansen in uw richting te sturen, moet u met Tom praten.https://www.grassmechanicsllc.com/profile/watch-thor-love-and-thunder-online-full-movie-4k/profile
https://www.mysticpark.org.au/profile/watch-thor-love-and-thunder-online-full-movie-4k/profile
https://www.brightmoorchurch.org/profile/watch-thor-love-and-thunder-online-full-movie-4k/profile
https://www.morethanlupus.com/profile/watch-thor-love-and-thunder-online-full-movie-4k/profile
https://www.poshpetality.com/profile/watch-thor-love-and-thunder-online-full-movie-4k/profile
https://pastebin.com/ZiUcahAU
https://www.geany.org/p/f577F/
https://dotnetfiddle.net/cNVFF9
http://cpp.sh/626wd
https://pastelink.net/fwscw18r

Leave a Reply

Your email address will not be published.